Editie 2018

“Ik heb handvatten gekregen die ik ook echt kan gaan gebruiken in mijn werk. Zoals hoe je je collega‚Äôs op een andere manier kunt benaderen.”

De Beter Onderwijs Show 2018

De allereerste editie van De Beter Onderwijs Show was een groot succes. Een dag met inspirerende sprekers en interessante ontmoetingen die in het teken staat van handvatten krijgen die ook echt gebruikt kunnen worden op de werkvloer. Onder leiding van Peter Heerschop hebben we een dag vol inspiratie van Jan van Setten, Margriet Sitskoorn en Kim Spinder mogen bijwonen. Het leereffect in combinatie met uit de realiteit van je dagelijkse werk te stappen, maakt dat je met een positief gevoel naar huis gaat. 

De bezoekers van De Beter Onderwijs Show, beslissers en beleidsmedewerkers die achter de schermen in het onderwijs werken, staan vaak voor moeilijke beslissingen. Verhalen van de sprekers hebben ervoor gezorgd dat ze geprikkeld werden. Bewustwording dat je ergens ook op een andere manier naar kan kijken. En ook de check vervolgens doen, hoe doe ik dat zelf dan? Veel beslissingen die we nemen en keuzes die we maken zijn namelijk helemaal niet zo bewust en weldoordacht als we weleens denken. Deze dag vol nieuwe bronnen van inspiratie en energie is een mooie manier om met je werk bezig te zijn. 

De sprekers van 2018

Jan van Setten
Enter-trainer

Managementcoach Jan van Setten heeft de zaal geprikkeld met zijn energie en nieuwe inzichten op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieverandering.

Margriet Sitskoorn
Neuropsycholoog

Hoogleraar klinische neuropsychologe Margriet Sitskoorn heeft u tools gegeven om slimmer te leren denken. Hoe werkt het brein? En hoe kunt u het brein prikkelen om optimaal te benutten?

Kim Spinder
Innovator

Piraat en innovatieconsulente Kim Spinder, helpt bedrijven met innoveren. Met haar inzichten en ervaringen, heeft zij nieuwe manieren van samenwerking geleerd.

Peter Heerschop
Cabaretier en dagvoorzitter

Peter Heerschop, bekend als cabaretier en acteur, heeft met zijn voeten in de klei gestaan als gymdocent. Zijn scherpe grappen en betrokkenheid bij het onderwijs maakte de dag compleet.

Bekijk hier de aftermovie

Bekijk hier de foto’s