Webtalks

Speciaal voor iedereen die werkt aan Beter Onderwijs, de mooiste verhalen, beste ideeën en meest verrassende inzichten.

Omix Webtalks

Speciaal voor iedereen die werkt aan Beter Onderwijs: de Omix Webtalks. Inspirerende sprekers, met ieder hun eigen expertisegebied, worden door Peter Heerschop geïnterviewd. Vanuit het perspectief van de spreker, maar met een gemeenschappelijke rode draad: de ontwikkeling van onderwijs(logistiek). In twaalf afleveringen met ieder een kort interview delen wij op die manier de mooiste verhalen, beste ideeën en meest verrassende inzichten met u.

Omix Webtalks

Bekijk nu alle 12 de afleveringen over de ontwikkelingen in ons onderwijs.

Een eerdere Webtalk gemist, of nog eens terugkijken? Klik op de link onder de spreker, of bekijk alle afleveringen via de playlist ‘Omix Webtalks’ op ons YouTube kanaal.

Sprekers

Ben
Tiggelaar

Bekijk Webtalk hier

Vanuit zijn expertise als gedragswetenschapper geeft Ben inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering.

Jitske
Kramer

Bekijk Webtalk hier

Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Hoe kun je samenwerken, bouw je sterke tribes en verstevig je onderlinge relaties?

Helma
van der Hoorn

Bekijk Webtalk hier

SaKS-voorzitter van het College van Bestuur Helma van der Hoorn houdt zich bezig met het nieuwe onderwijs uitvinden. Ons onderwijssysteem is toe aan een transformatie.

Eric
van ’t Zelfde

Bekijk Webtalk hier

Als directeur een school omtoveren tot een superschool, door de simpele gedragsregel ‘je gedraagt je’ in te voeren. Erik spreekt uit ervaring over leiderschap in het onderwijs.

Adjiedj
Bakas

Bekijk Webtalk hier

Trendwatcher Bakas geeft inspirerende voorbeelden, ideeën en suggesties voor allen die in het onderwijs werken of er op een andere manier mee te maken hebben.

Kim
Spinder

Bekijk Webtalk hier

Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe vaardigheden, technologieën, maar  vooral een nieuwe mindset!

Joost
Leenders

Bekijk Webtalk hier

Prestatiecoach Joost Leenders kent als geen ander de keiharde wetten om tot succes te komen. Expert in het coachen van mensen die presteren onder druk.

Arko
van Brakel

Bekijk Webtalk hier

Als ondernemer pur sang leert Arko zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten. De wereld is niet maakbaar. Keuzes, gedrag en reacties wel.

Susanne
Nieuwland

Bekijk Webtalk hier

Gestart als jonge professional in het onderwijs, zet Susanne zich nu in om jonge talenten te helpen ontwikkelen binnen de onderwijslogistiek. Een boost voor het onderwijs.

Remco
Claassen

Bekijk Webtalk hier

Goede communicatie vereist inzicht in uzelf en in de ander. Want hoe bereikt u nu wat u wilt? De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier.

Sjef
Drummen

Bekijk Webtalk hier

Sjef houdt zich bezig met onderwijskunstenarij,
het ontmayonaisen van geconditioneerde hersenen. Hoe maken we het onderwijs weer creatief en persoonlijk.

Deborah
Nas

Bekijk Webtalk hier

Digitale innovaties veranderen de manier waarop we leren en onderwijzen radicaal. Deborah schetst een toekomst van een onderwijssector met een geheel ander gezicht. 

Volg ons op Linked en blijf op de hoogte van de Omix Webtalks.

Een positieve manier van inspireren door het delen van de mooiste verhalen, beste ideeën en meest verrassende inzichten.

In samenwerking met
Buro van Oranje

Buro van Oranje is een toonaangevende organisator van zakelijke seminars en congressen. Ruim 14 jaar bedenken en organiseren wij spraakmakende en hoogwaardige events voor opdrachtgevers én met eigen producties. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.