Partners

“Verrassend! Positief verrassend! Wat een energie en wat een heerlijke verfrissende manier om zo met je werk bezig te zijn.”

De Beter Onderwijs Show
Een initiatief van AFAS & Omix

De Beter Onderwijs Show is een dag die draait om u als medewerker in het onderwijs. De kracht van de dag ligt in het delen van kennis tussen onderwijsinstellingen. Daarom maakt u dat deze dag bijdraagt aan Beter Onderwijs.

De Beter Onderwijs Show is een initiatief van AFAS Software en Omix Beter Onderwijs en wordt mede georganiseerd door Buro van Oranje. Vanuit AFAS en Omix hebben we een groot netwerk binnen het onderwijs. Door het organiseren van deze dag creëren we bruggen en brengen netwerken samen.

In het filmpje vertellen Rudi ter Riet (Omix) en Jortijn Bijl (AFAS) u waarom zij zich inzetten voor deze inspirerende dag.

De Beter Ondewijs Show:
Een dag vol inspiratie, interactie en netwerken!

Beter Onderwijs, dat is waar Omix voor staat. Goed onderwijs werkt alleen als het goed georganiseerd is! Daarom streeft Omix naar continue verbetering van de onderwijslogistiek; Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Omix zorgt voor verbinding, begrip en balans tussen deze twee werelden.

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Buro van Oranje is een toonaangevende organisator van zakelijke seminars en congressen. Ruim 14 jaar bedenken en organiseren wij spraakmakende en hoogwaardige events voor opdrachtgevers én met eigen producties. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.