Bedankt
Zien we u volgend jaar weer?

De foto's van

De Beter Onderwijs Show 2018

Dit waren

De sprekers in 2018

Innovatie Consultant

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze helpt organisaties met nieuwe manieren van samenwerken en vernieuwen. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en wat echt past bij de organisatie en haar medewerkers.

(management)­coach

Jan van Setten

Jan van Setten is auteur en veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. Publiek zit gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kortom, presentaties met impact en een Komma. Zijn motto: “Het leven is verwarrend eenvoudig!”.

Hoogleraar

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Zij is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland en een veelgevraagd spreekster en adviseur.

Onder leiding van

Peter Heerschop

Peter Heerschop presenteerde De Beter Onderwijs Show. Peter Heerschop is naast cabaretier, acteur, tv-programmamaker en schrijver ook voormalig leeraar lichamelijke opvoeding.

Presentator

Peter Heerschop

Beter Onderwijs, dat is waar Omix voor staat. Goed onderwijs werkt alleen als het goed georganiseerd is! Daarom streeft Omix naar continue verbetering van de onderwijslogistiek; Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Omix zorgt voor verbinding, begrip en balans tussen deze twee werelden.

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Buro van Oranje is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van seminars en congressen die inspireren, motiveren en activeren. Praktische programma’s op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid, effectiviteit en ondernemerschap die het werk net even slimmer, beter én leuker maken!